Влезни врати за во куќа

Домот не е само Дом. Домот е место каде можеме да се опуштиме и да се чувствуваме убаво и безбедно.
Токму затоа наша основна цел е да обезбеди сигурност и безбедност во домот, одлична звучна и термичка изорација и да одезбеди подобар визуелен изглед по желба на клиентот а со тоа и зголемено задоволство на потрошувачот.

Влезните врати за во куќа се изработуват по точни мерки и се отпорни на надворешни влијанија .

Пвц Влезни врати за во куќа

 • Изработка на врати по точни димензии
 • Единствениот систем за влезната врата со вградена длабочина од 70мм до 82 mm ги исполнува највисоките барања во зависност од изборот на системскиот профил
 • Коефициент на пренос на топлина од Uf = 1,3 W / (m²K) до Uf = 1,1 W / (m²K)
 • Системски интегриран праг со термомост( нула праг или праг на ниво со подот)
 • Поголема дебелина на надворешниот ѕид на профилот од 3,5 mm дополнително ја зголемува стабилноста и во исто време гарантира врвен квалитет
 • Специјална крило за влезна врата за безвременски елеганција
 • Пвц украсен панел со дебелина од24 до 44мм во зависност од изборот на системскиот профил пвц панел изполнет со полиуретанпена и дрво за поголема стабилност панел со можност за избор на боја и дизајн
 • Полусигурносен оков со заклучување на 3(три) точки во една паралела
 • Шарки др.Хан (3 шарки)
 • Можност за вградување на голема рачка ракофат и електромагнетна брава

Начин на изработка

Пвц украсни панели

Сигурносни врати за во куќа

Сигурносните врати за во куќа се изработува по точни димензии земени од објект со можност за избор на боја и апликативна резба.

Изработка на врати по точни димензии :

 • Внатрешно со метална конструкција,
 • тервол за звучна и термичка изолација,
 • декапиран лим од две страни кои ја затвараат внатрешната конструкција
 • завршна обработка од внатре медијапан или иверка (со можност за избор на боја или резба – поширока палета на бои и дизај на резби) од надворешната страна алуминиумски панел отпорен на надворешно влијание (со можност за избор на боја или резба)

Сигурносните врати се изработуваат со можност за избор на:

 • сигурносен систем 3 точки на заклучување модел Standard
 • сигурносен систем 8 точки на заклучување модел Classic
 • сигурносен систем 12 точки на заклучување модел Concept

Можност за изработка на врата :

 • Со фиксен довратник стакло
 • Со фиксен довратник изработен од истиот материјал како и вратата
 • Со фиксен довратник стакло и заштитни решетки

Начин на изработка

Дизајн на врати изработени од надворешната страна алуминиумски панел/ внатрешна страна по избор на клиент (медијапан/иверка)

АЛУМИНИУМСКА ВЛЕЗНА ВРАТА СО СКРИЕНО КРИЛО

Совршен изглед, модерен дизајн

Влезната врата со скриено крило изгледа како една целина, украсниот панел е интегриран на целата површина на крилото и рамката на крилото не се гледа, па вратата изгледа многу поголема и одлично се вклопува во надворешната и внатрешната архитектура.
Овие врати имаат оптимална топлинска и звучна изолација и се помалку подложни на нечистотија во споредба со класичните врати.
Ова го олеснува редовното чистење и ја зголемува долговечноста на вратот.

Избор на боја по RAL карта како и дизјанот се по желба на нарачателот .

Можност за изработка на врата :

 • Со фиксен довратник стакло декоративно
 • Со фиксен довратник изработен од истиот материјал како и вратата

Можност за вградување на:

 • Fingerprint
 • Електромагнетна брава
 • Голема рачка ракофат

Начин на изработка